Budite uljudni

Napisao 9a9ss dana 19. rujna 2007. – 20:55

Ovo četvrto poglavlje koje nam donosi Mark on4ww je možda opsegom najmanje, ali zbog toga nije i najmanje važno. Upravo suprotno.

Ovo je najkraće, ali nedvojbeno najvažnije poglavlje u ovom dokumentu. Uvijek budite uljudni! Vaš signal sluša mnogo ljudi uključujući i zaposlenike u državnim ustanovama kojima je to posao. O ovome će biti više riječi u poglavlju o „konfliktnim situacijama“. Kao i u stvarnom životu, tako i u našem malom radioamaterskom svijetu, lijepa riječ je ključ za sva vrata.

Tagovi: , , ,

  1. 1 Trackback(s)

  2. sij 27, 2008: Konfliktne situacije » 9a5BDD radioamaterski website, Ivan Palčić, Novalja, otok Pag, Hrvatska

Ispričavam se ali unos nije dopušteno komentirati.O 9a9SS.com

Dobrodošli na 9a9SS.com! Ja sam Ivan Palčić, diplomirani pravnik, koji slobodno vrijeme voli provoditi na radiovalovima u razgovoru s radioamaterima diljem svijeta. Radioamaterski ispit za A razred položio sam u lipnju 2005. godine. Ponosni sam član Hrvatskog radioamaterskog saveza i Radiokluba Zagreb 9a1ADE. Također, član sam European Phase Shift Keying Club-a #2829. i Croatian Digital Group-e #011. Prva pozivna oznaka bila mi je 9a5BDD. Od radio uređaja najčešće koristim Yaesu FT-857d u kombinaciji s odličnom malom Buddipole antenom iz kućne radinosti. Više...